Up Albumit 2008 » Porstuan albumit Prev Next

Albumit 2008
Sivu | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

080701_kylakavely

Pornaistentiellä

Pornaistentiellä 1.7.2008, näkymiä Mustijoen yli länteen. Lukemattomia vihreän sävyjä ja variksia aamupalalla.

 
080628_poks_kesatori

Kesätori 28.6.2008

Pornaisten kesätori la 28.6.2008 K-Marketin pihalla. Monipuolista kirppistavaraa, fantasiaa huovuttamalla, Päivi Liu matkasi kesätorin kautta 50v-juhliinsa seurakuntakeskukseen.

 
080627_ppns_kuriton_sukupolvi

Kuriton sukupolvi

Kuriton sukupolvi on yksi Mika Waltarin suosituimmista ja tunnetuimmista teksteistä näyttämölle. Kovin usein sitä ei tässä muodossaan näe kesäteattereissa. Näytelmä on ajankohtaisempi tänään kuin koskaan: Kun koko perhe voi hyvin, jokainen voi hyvin. Kuri ei tarkoita kurittamista, se tarkoittaa välittämistä. Kuriton sukupolvi Koskenniskan kesäteatterissa on Mika Waltarin 100v juhlavuoden ohjelmistoa Pornaisissa vuonna 2008. Näytelmän on ohjannut Kaarina Laitinen ja tuottanut Pornaisten Pohjoinen Nuorisoseura PPNS ry. Kuvat näytöksestä 27.6.2008.

 
080625_vpk_kiitokset

Kiitokset pelastusväelle

Kiitokset VPK:lle ansiokkaasta toiminnasta mm. koulua 17.6.2008 uhanneen palon nopeasta sammuttamisesta. Kiitettyinä Halkian, Laukkosken ja Pornaisten VPK:t miehistöineen. Kiittäjinä kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo sekä pelastusjohtaja Pekka Vänskä ja apulaispalopäällikkö Jukka Valve Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksesta..

 
080625_keskiviikkokisat

Keskiviikkokisat

Kuvia Pornaisten keskiviikkokilpailuista 2008.

 
080622_pornainen_seura_juhla

Pornainen-seuran kirkkopyhä ja kotiseutujuhla

Pornainen-seuran kirkkopyhä ja kotiseutujuhla juhannus-sunnuntaina. Liturgi ja matkalle Ilkka Kajalo, saarna Hannu Päivänsalo, kanttori ja juhlan musiikki Päivi Bonde-Jensen, tekstinluku Arvo Fabritius, esirukous ja puhe muistomerkillä Päivi Pitkänen, kukkien lasku Maija Kajander, kulttuuriteko 2008 Jukka Salonen, johto Martti Nuikka.

 
080621_lty_juhannustanssit

Juhannustanssit

Juhannustanssit Laukkosken työväentalolla juhannuspäivänä. Tahdit takasi Jani Uhlenius.

 
080620_juhannus_st

Juhannus pappilan rannassa II

Seurakunnan ja POKSin järjestämä juhannus pappilan rannassa. Sari Teräväisen valokuvia kokon vaiheista.

 
080620_juhannus_pappilanranta

Juhannus pappilan rannassa I

Seurakunnan ja POKSin järjestämä juhannus pappilan rannassa, yleisöä noin 230. Lipunnosto Hyväriset, Lippulaulu Päivi Bonde-Jensen, puhe Ilkka Kajalo, Suvivirsi, juhannuskokko, makkaranuotio, seurakunnan tarjoamat makkarat ja POKSin tarjoamat mehut.

 
080619_km_kirppis

Lasten ja nuorten kirppis

Lasten ja nuorten kirppis K-Marketin pihalla.

 
080619_erityiset_invatesti

Invapyörätesti

Vammaisyhdistys Pornaisten Erityiset ry ja Uusimaa-lehti testasivat pääsyä sähköpyörätuolilla julkisiin tiloihin ja inva-wc:in Pornaisissa. Pyörätuolia ohjasti Pornaisten ex-kirkkoherra Pertti Pajunen, juttua teki toimittaja Anu Urmala-Miettinen ja testiä todistivat Olavi Jukarainen, Pertti Runollinna, Tomi Vähäkangas, Erika Rönkönharju ja Mauri Räsänen.

 
080618_koulunroskis_hk

Polttivat koulun roskakatoksen

Pelastuslaitoksen väki sai vähemmän toivotun harjoituskohteen joka tiistaisiin harjoituksiinsa 17.6, kun kylän pienet kullanmurut iloittelivat polttamalla koulun roskakatoksen.

 
080617_pornainen_seura

Muisteluita ja tarinoita Pornaisista 3

Pornainen-seuran toimittaman ja kustantaman kirjasarjan uusin teos "Muisteluita ja tarinoita Pornaisista 3" julkistettiin tiistaina 17.6.2008 Pellavasalissa. Kirjatoimikuntaan ovat kuuluneet Veijo Vilenius (pj), Päivi Pitkänen, Suvi Korhonen, Tauno ja Annukka Vilenius sekä Tuula Forsskåhl. Kirjassa on 18 kirjoittajan muisteluita ja tarinoita kuvineen. Kuvat Veijo Vienius.

 
080617_kupsenkylan_silta_hk

Kupsenkylän uusi silta on valmis

Kupsenkylän sillan yläpuolen vanhat silta-arkut on poistettu ja silta sai kaiteet. Nyt sillan yli voi ajaa autolla luvallisesti, mutta tietyöt jatkuvat, joten varovaisuutta on noudatettava. Viralliset avajaiset järjestetään myöhemmin. Kiitokset rakentajille ja kaikille mukana olleille, eritoten sillan puutteesta kärsineille tieosakkaille. Teksti ja kuvat Hannu Kolehmainen 17.06.2008.

 
080608_alku_holkka

Halkian XIX hölkkä

Halkiassa järjestettiin hölkkätapahtuma 19. kerran. Osanottajia sään suosimassa tapahtumassa oli 57.

 
080607_rosvopaistia

Rosvopaistia Metsolantielllä

Toini ja Olavi olivat kutsuneet pihantäyden ystäviä kevätjuhlaan ja rosvopaistitalkoisiin. Ohjelma alkoi varhaisimmille paistokuopan kaivamisella ja esipolttamisella. Kuumaan kuoppaan haudattiin lampaanviulut, juurekset ja kala tarkasti ajoitettuna. Siinä välissä pystytettiin koko väen voimin pitkäruokailukatos ja katettiin pöytä. Klo 16 seurasi jännityksellä odotettu kuopan avaus. Kaikki kätkökset löytyivät juuri oikean kypsinä.

 
080607_poks_kesatori

Kesätori 7.6.2008

Kauden ensimmäinen kesätori järjestettiin lauantaina 7.6 K-Marketin alueella. Kauppiaita paikalla oli lähes 20 ja torivilinää riitti koko päiväksi.

 
080606_ongella

Tytöt ongella

Sannan ja Kristan kissalla on hyvät oltavat. Tytöt onkivat kissankalat Mustijoesta.

 
080606_kupsenkylan_silta

Kohta sillalle pääsee

Juhannukseen mennessä päästään Kupsenkylän uudelle sillalle. Silta on kaiteita vaille valmis.

 
080531_srk_muistelupakka

Muistelupaikka

Kirkon viereen on rakennettu arkkitehti Bey Hengin suunnittelema muistelu- ja hiljentymispaikka. Paikka muodostuu kivipaasien kehästä, jotka muodostavat samalla portin hautausmaan pääväylälle.

 
080527_srk_kravaus

Kravauskuoron kevätkonsertti

Kravaus-kuoron kevätkonsertti kokosi seurakuntasalin täyteen yleisöä. Solisteina olivat Merja Lämsä ja Virpi Felt sekä kuoroa johtava Jorma Martikainen.

 
080525_pns_kevatjuhla

Nuorisoseuran kevätjuhla

Pornaisten Nuorison kevätjuhlassa lasten näytelmäkerho esitti perheilleen kauden aikana harjoittelemaansa ohjelmaa, itämaisia tansseja ja näytelmän Saapasjalkakissa. Kerhoa ovat ohjanneet Pirkko Kärnä, Raili Hovi ja Arja Saikanmäki.

 
080524_kirppikset

Kevään kirppiksiä

Kuvataiteilijayhdistys Part ja Laukkoksen Taimi aloittivat ulkokirppiskauden omilla myyjäisillään ja kirpputoreillaan toinen OP:n ja toinen Riitinkin pihalla. Kylmä tuuli kiusasi mukavaa meininkiä.

 
080518_srk_discantus

Discantus kuoro Pornaisissa

Yli kolmekymmentä kaunista naisääntä muodostavat yhdessä laaja-alaisen ja kauniisti soivan kuoron. Vuosaaresta kotoisin oleva Discantus kuoro esitti Niina Melasalmen johdolla 30v-juhlaohjemaansa Pornaisten kirkossa. Kuoron historiassa on vaiheet Vuosaaren Marttojen lauluryhmänä ja Vuosaaren Naislaulajina.

 

Kuvia yhteensä: 1517 | Viimeisin päivitys: 11.5.2011 22:37 | Create web photo albums and photo books with Jalbum | Chameleon skin | Ohje
F11-näppäin: katselu koko näytössä